Kan ik mijn kaarten ook al eerder afhalen?
Ja hoor, dat kan. De kaarten kunnen gedurende de normale openingstijden worden afgehaald bij de bioscoop. In veel gevallen is dit zelfs aan te bevelen, je staat dan niet gezamenlijk in de rij met alle andere gasten die gereserveerde kaarten komen afhalen.

Waarom kan ik pas vanaf maandag reserveren voor een film die op donderdag gaat draaien?
Het filmoverzicht is gelinked aan de programmering in de bioscoop. Omdat het programma elke week wordt aangepast aan de wensen van de bezoeker is het pas op maandagmiddag beschikbaar voor de komende filmweek. Een filmweek loopt in Nederland altijd van donderdag tot en met woensdag.

Tot wanneer kan ik mijn gereserveerde tickets ophalen?
Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een kwartier voor aanvang van de films te worden opgehaald. Wanneer de zaal vol is, kan het zijn dat niet op tijd opgehaalde tickets worden weggegeven, aangezien de kans bestaat dat deze reserveringen niet worden opgehaald. Dit betekent dat er veel stoelen leeg blijven in de zaal en anderen teleurgesteld worden met het bericht dat de zaal is uitverkocht, terwijl achteraf blijkt dat ze wel naar de film hadden gekund.

Kan ik een gemaakte aankoop annuleren of wijzigen?
Een gemaakte aankoop kun je wijzigen tot uiterlijk 2 uur vóór aanvang van de desbetreffende voorstelling. Dit kan alleen fysiek aan de kassa van de bioscoop waar de voorstelling zou plaatsvinden. Indien de tickets al zijn afgehaald, moet de scheurstrook nog bevestigd zijn aan het originele ticket. Je krijgt geen geld terug, maar je kunt de tickets die eerder zijn aangekocht direct omruilen voor tickets van een andere voorstelling of aanspraak maken op een vrijkaart. Tickets voor voorstellingen die al hebben plaatsgevonden, kunnen niet gewijzigd of omgeruild worden voor nieuwe tickets. Ook is het niet mogelijk om geld retour te krijgen.

Welke bonnen kan ik inwisselen?
Kijk hier welke bioscoopbonnen bij ons geldig zijn.
Let op: Niet alle cadeaubonnen zijn in te wisselen tijdens speciale premières, evenementen en/of acties.

Kan ik online ook een bon of vrijkaart inwisselen?
De Nationale Bioscoopbon is online in te wisselen. Andere kortingsbonnen of vrijkaarten kunt u inwisselen bij de ticketbalie. 

Hoeveel weken zal een film draaien?
Hoelang een film in ons programma zit is afhankelijk van de belangstelling voor deze film en de nieuwe releases. Helaas kunnen wij dus niet exact op voorhand zeggen hoelang wij een film draaien.

Is de film al in première gegaan en zit deze niet in ons programma opgenomen?
Helaas kunnen we niet alle films draaien en wordt er een zorgvuldige afweging gemaakt welke films wij wel en niet in ons programma opnemen.
Wanneer een film al in première is gegaan is de kans erg groot dat wij deze niet meer gaan draaien, natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen!

 
Welke betaalmiddelen zijn in te leveren tijdens speciale evenementen?
Tijdens speciale evenementen kunnen de bioscoopbon van INDUSTRY en de Nationale Bioscoopbon ingeleverd worden. Helaas is het niet mogelijk om andere vrijkaarten en/of kortingsbonnen in te leveren.