Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Bioscoopbonnen

INDUSTRY Bioscoopbon
Met de INDUSTRY Bioscoopbon geef je iemand een spannende, actievolle of juist een romantische avond cadeau! Wie wil dat nou niet? Ook is deze bioscoopbon altijd inwisselbaar en is deze onbeperkt geldig! Onze bioscoopbon is er al vanaf  € 5,00 en te besteden voor ticket(s) en/of voor de hapjes en drankjes. 

De INDUSTRY Bioscoopbon is verkrijgbaar bij onze ticketkassa tijdens onze openingstijden. 

MaDiWoDo
Een MaDiWoDo-bioscoopkaart is geldig op maandag t/m donderdag en in te wisselen voor een regulier ticket exclusief toeslagen. De kaarten hebben een einddatum: na deze datum zijn de kaarten niet meer inwisselbaar bij de bioscopen. MaDiWoDo-bioscoopkaarten kunnen, zoals ook op de achterzijde is aangegeven, niet worden gebruikt tijdens officiële feestdagen en de kerstvakantie. 

Nationale Bioscoopbon
De Nationale Bioscoopbon is in te wisselen bij alle bioscopen van INDUSTRY.
Ook online! Dit doe je door bij afrekenen de Nationale Bioscoopbon als betaalmethode te kiezen en je barcode en pincode (verborgen achter de zilveren kraslaag) in te vullen. De Nationale Bioscoopbon vertegenwoordigt een geldwaarde. Is dit bedrag niet voldoende om de tickets mee te betalen dan kan de rest worden betaald met een van de andere betaalopties. Deze bioscoopbon is niet te besteden voor hapjes en drankjes.

Bioscoop Cadeaucard
BioscoopCadeau is een cadeaukaart die je kunt inwisselen voor 1 regulier ticket. Voor lange film (>150 min) en 3D voorstellingen betaal je een toeslag. 

 

*Let op: Enkel de INDUSTRY bioscoopbon én de Nationale Bioscoopbon zijn in te wisselen tijdens speciale premières, evenementen en/of acties.