Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Nederlands Film Festival

Komende september vindt alweer de 41e editie van het Nederlands Film Festival plaats. En vanwege het grote succes van vorig jaar worden er landelijke premières gehouden. Het filmfestival vindt plaats van vrijdag 24 september 2021 t/m vrijdag 30 september 2021.

Op vrijdag 24 september 2021 trappen we af met de verfilming van de gelijknamige roman 'Mijn vader is een vliegtuig' van Antoinette Beumer.


Mijn vader is een vliegtuig

 

Mijn vader is een vliegtuig Eva lijkt alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Als haar moeder plotseling overlijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. Eva wordt steeds angstiger en begint de grip op de werkelijkheid te verliezen. Als ze besluit contact op te nemen met haar vader die al meer dan dertig jaar in een psychiatrische inrichting verblijft, blijkt dat het begin van een onthutsende ontdekkingstocht naar het verleden.

Wanneer: vrijdag 24 september
Start film: 18.45 uur

Reserveer hier je tickets!
Do Not Hesitate

 

Do Not Hesitate Tijdens een vredesmissie in het Midden-Oosten zijn drie jonge soldaten, Erik, Roy en Thomas, op zichzelf aangewezen als hun militaire voertuig met pech midden in de woestijn vast komt te staan. Steeds meer losgezongen van de werkelijkheid proberen de soldaten het hoofd koel te houden. Ze verliezen echter grip op de situatie als ze de 14-jarige Khalil ontmoeten en hij vervolgens weigert te vertrekken. Rampzalige gebeurtenissen stapelen zich op en de soldaten voelen zich gedwongen om de jongen een vijandig gebied in te volgen op zoek naar water. Hun paranoia neemt langzaam maar zeker toe. Waar leidt hij ze eigenlijk naartoe en kunnen ze hem wel vertrouwen?

Wanneer: zaterdag 25 september
Start film: 18.45 uur

Reserveer hier je tickets!(R)Evolutie

 

(R)Evolutie Dystopische komedie van Toneelgroep Maastricht over de nabije toekomst waarin kunstmatige intelligentie vanzelfsprekend is en toeval niet meer bestaat.

Wanneer: maandag 27 september
Start film: 20.15 uur

Reserveer hier je tickets!


Drijfzand

 

Drijfzand Drijfzand vertelt het verhaal van een intrigerende moeder-dochterrelatie en de keuze tussen loyaliteit, gezondheid en liefde.

Wanneer: woensdag 29 september
Start film: 19.45 uur

Reserveer hier je tickets!

Nr.10

 

Nr.10 Er is niets veranderd, de wereld is nog steeds hetzelfde. Ga de straat uit, om de hoek en alles is zoals het vroeger was. Of gek genoeg heel anders. Na Borgman en Schneider vs. Bax is Nr. 10 de nieuwe speelfilm van Alex van Warmerdam. Een thriller met elementen van een zwarte komedie.

Wanneer: donderdag 30 september
Start film: 20.00 uur

Reserveer hier je tickets!