Bioscoop Lunchdeal

De komende periode is het mogelijk om héérlijk te genieten van een gezellige film bij INDUSTRY en een overheerlijke lunch bij Wittern.

 

Hoe werkt het nou precies? 

Er zijn 2 opties:

- De vroege vogels gaan vóór 12.00 uur naar de film bij INDUSTRY en zullen na afloop heerlijk genieten van een lunch bij Wittern. 

Kids: €11,00
Volwassenen: €16,00

 

Wat moet je doen:

Je reserveert een stoel bij INDUSTRY, dit kan telefonisch of door middel van het aanmaken van een account. Dan kiest u voor de optie ‘betalen aan de kassa’. Daarna dient u een tafel te reserveren bij Wittern. Bij ontvangst geeft u aan gebruik te willen maken van de combideal, u krijgt dan van onze collega’s een voucher voor het restaurant. 

 

- De late vogels komen ná 12.00 uur en zullen eerst genieten van een lunch bij Wittern en gaan daarna naar de film bij INDUSTRY.  

Kids: €14,20
Volwassenen: €19,20

 

Wat moet je doen:

Je reserveert een stoel bij INDUSTRY, dit kan telefonisch of door middel van het aanmaken van een account. Dan kiest u voor de optie ‘betalen aan de kassa’. Daarna reserveer je een tafel bij Wittern en selecteer dan de ‘bioscoop lunchdeal’. Na de lunch gaat u naar de kassa voor de bioscoopvouchers. Hiermee kunt u bij INDUSTRY uw tickets ophalen.