Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Première weekend Misfit 3 De Finale

Zie Misfit De Finale als állereerste tijdens het première weekend op 4, 5 en 6 december. Een gezellig weekend vol extra's en giveaways!

Je wordt verwelkomt als een echte ster op de rode loper en ziet als één van de eerste de nieuwste Misfit film. Na afloop krijg jij een goodiebag mee naar huis! Daarnaast maak je kans op een Meet & Greet met Djamila of een van de Mega Misfit Moviepakketten! 

Dus zorg dat je erbij bent en koop nú je tickets.

Misfit 3 De Finale

 

Misfit 3 De Finale
Julia (Djamila), Nick (Niek Roozen) en Sterre (Jolijn Henneman) beginnen het schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette (Tinne Oltmans)! Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer 1 positie terug probeert te winnen, raken de Misfits bevriend met de verlegen Tara (Nienke van Dijk). De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen om de finale van de internationale muziekwedstrijd, de TMA's, te winnen.

Tickets reserveer je hier!

Wanneer: vr 4, za 5, zo 6 december
Start film: 19.00 uur ,16.00 uur, 15.00 uur & 16.00 uur