Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Corona Maatregelen


We zijn heel blij dat we jullie vanaf 1 juni weer mogen verwelkomen bij INDUSTRY!

Vanzelfsprekend zullen wij opengaan volgens de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dit betekent dat er van 1 juni tot 1 juli maximaal 30 mensen per zaal worden toegelaten en bezoekers alleen vooraf online tickets kunnen kopen. Overal in onze bioscoop worden duidelijke richtlijnen gecommuniceerd. Met deze richtlijnen kan iedereen 1,5 meter afstand houden van de andere bezoekers. Daarnaast worden er diverse hygiëne maatregelen getroffen.

Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop.

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Volg daarom de aanwijzingen van onze medewerkers op en blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.

  • Houd 1,5 meter afstand van andere personen, zowel in de bioscoop alsook in de omgeving ervan.
  • Kom met maximaal 2 personen of je huishouden (gezin of partners) naar de bioscoop. Maak je ook als zodanig bekend bij de medewerker van de bioscoop. Kinderen t/m 12 jaar mogen wel gezamenlijk, in groter groepsverband, een voorstelling bezoeken, hierbij is toezicht van een of meerdere volwassenen ter begeleiding toegestaan mits deze volwassenen onderling de 1,5 meter afstand in acht nemen.
  • Niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de voorstelling in de bioscoop aanwezig zijn.
  • Direct na de voorstelling de bioscoop via duidelijk aangegeven route verlaten.
  • Om lange wachtrijen te voorkomen willen wij u vragen om van te voren al te bedenken wat u wil drinken/eten. De menukaart vindt u op meerdere plekken in de bioscoop. Het is helaas niet meer mogelijk om tijdens de film te bestellen.
  • Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat uw online gekozen stoelen verplaatst kunnen worden i.v.m. deze maatregelen.

Met deze maatregelen gaan we ervoor zorgen dat onze bezoekers vanaf 1 juni een veilig en prettig bezoek kunnen ervaren.

Het protocol van de NVBF kan hier worden gedownload.

Zien we jullie snel?!