Of het nu gaat om een kick-off (uw premiere!), een dealermeeting, themadag, relatiedag of personeelsbijeenkomst, INDUSTRY staat garant voor sfeer en kwaliteit. In de unieke ambiance van de oude CHV fabriek beschikt u over audiovisuele middelen van het allerhoogste niveau. Uw gasten houden focus dankzij ultrabrede presentatieschermen, het perfecte geluid en comfortabele fauteuils. Informatie, business premiums en drankjes staan desgewenst ter beschikking aan iedere individuele stoel! INDUSTRY biedt 4 zalen met een totale capaciteit van 400 personen. De ruime, gratis parkeergelegenheid is direct voor de deur!

Interesse? Wij leiden u graag rond en informeren u over de mogelijkheden!

Met uw school naar de film?
Een schooluitje vier je natuurlijk in de bios! Stuur voor meer informatie en de mogelijkheden even een mail naar kantoor@industrybioscoop.nl

Reclame op het witte doek!
Wilt u ook schitteren op het witte doek? Dat kan! INDUSTRY vertoont voorafgaand aan elke film reclame van ondernemers uit de regio. Uw reclame is minimaal acht seconden per voorstelling zichtbaar op het grote filmdoek. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs ten opzichte van andere adverteervormen. Hierdoor zien jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers uw reclame.

Heeft u interesse om uw bedrijf of product te promoten?
Neem dan contact op met: info@cinefox.nl of (024) 6413379.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.cinefox.nl.