Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Corona Maatregelen

Wij hopen jullie binnenkort weer te mogen ontvangen!

Vanzelfsprekend zullen wij onze deuren openen volgens de richtlijnen van de overheid en het RIVM. 
We willen u vragen om zoveel mogelijk vooraf online tickets te kopen. Overal in onze bioscoop worden duidelijke richtlijnen gecommuniceerd. Met deze richtlijnen kan iedereen 1,5 meter afstand houden van de andere bezoekers. Daarnaast worden er diverse hygiëne maatregelen getroffen en voldoet onze klimaatbeheersing ruimschoots aan de gestelde wettelijke eisen.

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Volg daarom de aanwijzingen van onze medewerkers op en blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.

  • Houd 1,5 meter afstand van andere personen, zowel in de bioscoop alsook in de omgeving ervan.
  • Wij ontvangen max. 30 gasten per zaal
  • Kom je met max 2 personen of met je huishouden, dan mag je naast elkaar zitten. Kinderen t/m 12 jaar mogen wel gezamenlijk (vanaf 1 juli geldt dit ook voor tieners t/m 17 jaar), in groter groepsverband, een voorstelling bezoeken, hierbij is toezicht van een of meerdere volwassenen ter begeleiding toegestaan mits deze volwassenen onderling de 1,5 meter afstand in acht nemen.
  • Niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de voorstelling in de bioscoop aanwezig zijn.
  • Direct na de voorstelling de bioscoop verlaten.
  • Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat uw online gekozen stoelen verplaatst kunnen worden i.v.m. deze maatregelen.
  • In verband met de aangescherpte maatregelen is het helaas niet mogelijk om aan de bar en in de zaal eten en drinken te bestellen. Wij hebben hiervoor een oplossing gevonden, waardoor wij u nog steeds van onze lekkere hapjes en drankjes kunnen voorzien. Onder onze bioscoop, bij restaurant Wittern, zijn vrijwel al onze producten te koop. Deze kunt u vervolgens mee de trap op nemen naar onze bioscoopzalen en genieten van de film!
    Het gebruik van meegenomen consumpties is niet toegestaan.

Met deze maatregelen gaan we ervoor zorgen dat onze bezoekers een veilig en prettig bezoek kunnen ervaren.

Het protocol van de NVBF kan hier worden gedownload.

Tot snel bij INDUSTRY!