Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Corona Maatregelen

Vanzelfsprekend zullen wij opengaan volgens de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Overal in onze bioscoop worden duidelijke richtlijnen gecommuniceerd. Met deze richtlijnen kan iedereen 1,5 meter afstand houden van de andere bezoekers. Daarnaast worden er diverse hygiëne maatregelen getroffen.

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Volg daarom de aanwijzingen van onze medewerkers op en blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.

  • Houd 1,5 meter afstand van andere personen, zowel in de bioscoop alsook in de omgeving ervan.
  • Kom met maximaal 2 personen of je huishouden (gezin of partners) naar de bioscoop. Maak je ook als zodanig bekend bij de medewerker van de bioscoop. Kinderen t/m 12 jaar mogen wel gezamenlijk, in groter groepsverband, een voorstelling bezoeken, hierbij is toezicht van een of meerdere volwassenen ter begeleiding toegestaan mits deze volwassenen onderling de 1,5 meter afstand in acht nemen.
  • Niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de voorstelling in de bioscoop aanwezig zijn.
  • Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat uw online gekozen stoelen verplaatst kunnen worden i.v.m. deze maatregelen.

Het protocol van de NVBF kan hier worden gedownload.

Tot snel bij INDUSTRY!